Dierendag 2014

Dierendag.

Aanstaande zaterdag 4 oktober is het weer dierendag. Dit is een leuke gelegenheid om jouw huisdier eens extra te verwennen met een lekkere snack, nieuwe mand of extra aandacht. Dierendag is echter ook een goed moment om stil te staan bij de dieren die het niet zo fijn hebben. Er zijn goede doelen die wat steun kunnen gebruiken om hun werk voort te zetten en een beter leven voor alle dieren te realiseren. Denk op deze dag ook eens aan:

Sophia Vereeniging

Voor huisdieren in noodWordt donateur van de Sophia Vereeniging en steun huisdieren in nood in Nederland. Al vanaf €25,- per jaar help je mee om deze huisdieren een beter leven te geven. Als dank voor je bijdrage ontvang je een HuisdierSuperbon t.w.v. €12,50 en 4 keer per jaar het blad Dierenhulp.

Wordt nu donateur

 

WNF

Steun het Wereld Natuur FondsHelp het Wereld Natuur Fonds om o.a. de situatie van de Siberische tijger verbeteren. Je kunt het WNF al steunen met slechts €3,- per maand! Als dank ontvang je een gratis WNF giftbag.
Wordt nu donateur

 

Verwen je huisdier.

Niets is leuker dan het verwennen van je huisdier. Het kan nog leuker door je artikelen te kopen met korting! CooleKorting.nl heeft hieronder een aantal leuke dierendag aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Pets Gifts

Dierenbenodigdheden met kortingBij Pets Gifts ontvang je tot en met 4 oktober 2014 5% korting op het gehele assortiment met uitzondering van het voer en kattengrind. Tevens wordt een bestelling vanaf €34,95 gratis verzonden!

Direct naar de winkel

 

Pets Online

Accessoires voor hond en kat met korting

Tot en met 4 oktober heeft Pets Online 3 leuke aanbiedingen voor je klaarstaan:

Direct naar de winkel

 

 

10% op alles van Dutchiz

Speciaal voor dierendag: 10% korting op alles van Dutchiz. Petsonline is de enige webshop met het hele assortiment van dit exclusieve merk. Alle halsbanden en riemen worden met de hand gemaakt van zadelleer van topkwaliteit.
Voorwaarden: Gebruik kortingscode DDDI bij de bestelling zodat de korting direct wordt verrekend.

 

10% korting op alles van Lord Lou

Speciaal voor dierendag: 10% korting op alles van Lord Lou. Petsonline voert het hele assortiment van Lord Lou. Dit exclusieve merk maakt handgemaakte hondensofa’s en andere schitterende accessoires voor honden.
Voorwaarden: Gebruik kortingscode DDDL bij de bestelling zodat de korting direct wordt verrekend.

 

10% korting op alles van Doxtasy

Speciaal voor dierendag: 10% korting op alle producten van Doxtasy. Petsonline voert het hele assortiment: hondenhalsbanden, tuigjes, harnassen, hondenkleding, tassen, beloningszakjes etc.
Voorwaarden: Gebruik kortingscode DDDO bij de bestelling zodat de korting direct wordt verrekend.

 

Divoza

Ruiterartikelen en artikelen voor je paard met korting
Divoza Horseworld is marktleider op het gebied van ruitersportartikelen in Nederland. Speciaal voor jou kun je nu profiteren van €15,- korting op je bestelling. Plaats tot en met 8 oktober een bestelling van minimaal €75,- bij Divoza en ontvang €15,- korting! Gebruik bij je bestelling wel de kortingscode HERFST14.