Boek een vakantie bij Center Parcs

Boek een vakantie bij Center Parcs

Er even tussenuit met Center Parcs

Niets is lekkerder dan er even tussenuit voor een korte vakantie in eigen land. Kom een week, midweek of weekend logeren in een van de vakantieparken van Center Parcs. Geniet van het zwemparadijs Aqua Mundo met waterglijbanen, een wildwaterglijbaan, golfslagbad en meer. Heb je meer zin om te relaxen? Dat kan ook prima in de sauna, het bubbelbad of het zonnecenter bij de Nature & Spa Health- en Beauty Centers.

Vroegboekkorting

Hoe eerder je boekt bij Center Parcs, hoe meer korting je ontvangt. Deze vroegboekkorting kan wel oplopen tot 20%! Boek minstens 2 maanden van te voren en ontvang ook nog eens 1 gratis vaste Topping. Dit is de voorkeursligging van jouw cottage. Je kiest ook nog 3 gratis Toppings naar keuze. Je hebt een ruime keuze uit de activiteiten zoals bowlen, tennissen, waterfietsen, klimmen, boogschieten en nog veel meer.

Last minute aanbieding

Boek nu last minute een verblijf bij Center Parcs en geniet van hoge kortingen. zo kun je in de herfstvakantie met 4 personen verblijven in het vakantiepark al voor €249,-! Wanneer je nu boekt voor de kerstvakantie, krijg je 10% korting en 4 gratis Toppings. Bekijk alle aanbiedingen door op de actiebanner hieronder te klikken.