Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Boek nu je zomervakantie met korting!

We zitten nog middenin de winter, maar juist nu is het tijd om je zomervakantie uit te zoeken en te boeken. Juist in het begin van het nieuwe jaar krijg je de hoogste kortingen bij de reisbureau’s. Je kan vaak profiteren van vroegboekkortingen die soms op kunnen lopen tot wel 20%!

Op vakantie in eigen land:

CenterParcs

Vakantiebungalows voor een weekend of midweek vakantieBij CenterParcs krijg je niet alleen 20% vroegboekkorting, maar ook 4 gratis toppings wanneer je minimaal 2 maanden voor aankomst boekt. De toppings zijn leuke activiteiten zoals bowlen, sauna, touwbanenparcours, wannabe adventure en heel veel meer. Ga je op vakantie buiten de schoolvakanties dan krijg je ook nog 20% Familie –of 55+ korting.


De Krim Texel

Last minute aanbieding De Krim op TexelBij De Krim kun je kiezen uit een luxe vakantiehuis, bungalow, chalet, hotelchalet, appartement, landhuis, 5 sterren camping en een hotel.

Boek 3 maanden voor aankomst een verblijf en de boottocht voor jouw auto is gratis! Tevens ontvang je 10% extra vroegboekkorting op een weekverblijf in de periode buiten de reguliere schoolvakanties als je minimaal 3 maanden voor aankomst reserveert!

 

Roompot Vakanties

vakantieparken en campings met kortingBij Roompot kun je niet alleen een heerlijke vakantie boeken in Nederland, maar ook in andere Europese landen zoals Italië, Frankrijk, Spanje, België, Duitsland, Denemarken en meer. Je kunt kiezen uit een hotel, vakantieverblijf of boek een plek op een te gekke camping.

Je kunt gebruik maken van jonge gezinnen- of 55+ korting en groepskortingen indien je aan de gestelde voorwaarden voldoet.

 

Op vakantie in het buitenland:

TravelTroef

Last minute reizen met TravelTroef.nlBoek bij TravelTroef een zonvakantie naar Egypte, Curaçao, Turkije of Canarische Eilanden met korting. Ook kun je naar verre bestemmingen reizen of een autovakantie boeken tegen zeer scherpe prijzen.

Tot en met 1 februari 2015 krijg je tot €100,- extra korting op een Arke reis naar de zon of verre bestemming.

 

TopicTravel

Vakantiehuizen in EuropaBij TopicTravel boek je mooie en luxe vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Portugal, Tsjechië, Kroatië en Italië. Boek nu een vakantiehuis met korting en straks zit jij aan de rand van je eigen privé zwembad aan een cocktail te nippen!

 

 

Vliegtickets.nl

Vliegtickets aanbiedingenVergelijk de prijzen van verschillende maatschappijen en kies de beste reis voor de beste prijs. Je kunt nu ook airmiles inwisselen en zo met korting een vliegticket boeken.

Tot en met 28 januari kun je profiteren van €10,- korting op alle tickets. Voer bij je boeking de kortingscode VLIEGENDESTART2015 in en ga op vakantie met korting!